Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

Ναι μεν εμφανίστηκε βελτιωμένη η ομάδα μας στα δύο παιχνίδια με τη ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ηττήθηκε στο Κλειστό του Λούρου με 42 - 65 πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση λόγω ίσος και του τρακ των παιδιών που πρώτη φορά αγωνίσθηκαν μπροστά στο κοινό τους, το οποίο πάντως ήταν και πολύ και ενθουσιώδες.
Στο δεύτερο παιχνίδι, στην έδρα της ΔΟΞΑΣ, αντιθέτως η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ πιο διαβασμένη και με μια άμυνα ζώνης 2-1-2 έπνιξε κυριολεκτικά τον αντίπαλο που προφανώς περίμενε μια πιο άνετη επικράτηση. Τα παιδιά κρατήθηκαν κοντά στο σκορ, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, και η διαφορά ξέφυγε στο τέλος μόνο με το τελικό αποτέλεσμα στο 78 - 54 και τον προπονητή, Λώλη Θεόδωρο, τους γονείς, που για μια ακόμη φορά ακολούθησαν και στήριξαν τα παιδιά αλλά και τους αντιπάλους, να παραδέχονται πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας.
Τα σπουδαία έρχονται την Κυριακή 23 / 10 στο Κλειστό του Λούρου που υποδεχόμαστε την ομάδα του ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ και με ανάλογη εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου