Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΝΙΚΗ

Το καλύτερο φινάλε επιφύλαξαν οι παίκτες της ομάδας μας σε φιλάθλους, προπονητή και διοίκηση για τη φετινή χρονιά καθώς νίκησαν στο τοπικό ντέρμπι του Λούρου τον Α.Ο.Λ. με 58-40.
Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένη και φανερά εκνευρισμένη χωρίς προφανή λόγο, στη συνέχεια κατάφερε να βρει το ρυθμό της και να κυριαρχήσει στο παρκέ.
Με την αμέριστη βοήθεια από τους μικρούς, που για μια ακόμη φορά έδειξαν πως έχουν λαμπρό μέλλον, η ομάδα έδειξε πως έχουν γίνει άλματα προόδου από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πως του χρόνου θα πατήσει σε πολύ πιο στέρεες βάσεις με βλέψεις ανόδου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κανείς από τους παίκτες δεν υστέρησε σε απόδοση με τον Σπυράκο Α. να είναι πρώτος σκόρερ με 13 π. και 1 τρ. και τον μικρό Θωμά Πάντο να τον ακολουθεί με 9 π. αλλά και πολλά ριμπάουντ.
Χαρακτηριστικό στοιχείο πάντως είναι πως και από τις δύο ομάδες σκόραραν 8 παίκτες πράγμα που δείχνει και τον πλουραλισμό που υπήρχε στο σκοράρισμα. Από την ομάδα μας δε αγωνίστηκαν και οι 12 παίκτες.
Τα δεκάλεπτα : 8-14 , 19-8 , 21-9 , 10-9
ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο. : Τζόλης Μ  , Κονάκης Β. 3 , Ζαμπίθας Ε. 8 , Αντώναρος Β. 3 (1 τρ.), Γκιουσάς Ε. 8 (2 τρ.) , Αντώναρος Α. , Σπυράκος Α. 13 (1 τρ.) , Σούρδης Χ. 6 , Τσαντούλας Λ. , Δούλης Γ. , Μήτρος Α. 8 , Πάντος Θ. 9
Α.Ο.ΛΟΥΡΟΥ : Ζάχος Α. 6 (1 τρ.) , Μπαμπαλιάμης Θ. 8 , Μπαμπαλιάμης Γ. 2 , Σιγιάννης Α. 3 , Λιόλιος Α. 10 , Τσόλης Α. 4 , Στούπας Χ. 5 (1 τρ.) , Κοτσαντής Ι. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου