Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ - ΠΡΩΤΙΑ

  Μεγάλη νίκη - πρωτιά στον όμιλο κατόρθωσε να πετύχει η παιδική μας ομάδα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο κλειστό της Άρτας με αντίπαλο τον Πύρρο.
  Οι πιτσιρικάδες κατάφεραν όχι μόνο να νικήσουν αλλά να καλύψουν και τη διαφορά των 3 πόντων που είχαν ηττηθεί στο Λούρο, κερδίζοντας με 41 - 46. Με τη νίκη τους αυτή και τη διαφορά των 5 πόντων πήραν τελικά την πρώτη θέση στον όμιλο και το σημαντικότερο ¨μεταφέρουν¨ τη νίκη τους αυτή και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Έτσι στον νέο όμιλο της Β' φάσης βρίσκονται οι ομάδες (στην παρένθεση οι βαθμοί που ξεκινάνε τη Β' φάση):
 ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (4)
ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ(3)
ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ(3)
ΒΟΝΙΤΣΑ(2)
  Η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί πάλι με την ομάδα του Πύρρου.
  Στον Κυριακάτικο αγώνα τώρα η ομάδα ξεκίνησε πολύ μουδιασμένη (μάλλον κοιμόταν ακόμη οι μικροί μια και παίζαμε 10 το πρωί) και βρέθηκε πίσω στο σκορ αναγκάζοντας τον προπονητή Λώλη Θ. να πάρει τάιμ άουτ μόλις 2 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού για να τους ξυπνήσει. Κατόρθωσε έτσι να κλείσει τη διαφορά και να τελειώσει το δεκάλεπτο με 4 πόντους απόσταση από τον Πύρρο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες μας ¨μάσαγαν σίδερα¨ στην άμυνα και με σκορ 4 - 13 έδειξαν την πρόθεσή τους να χτυπήσουν τον αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5 πόντους. Το σκηνικό όμως άλλαξε άρδην στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και ο Πύρρος αποφάσισε να παίξει άμυνα ζώνης που βραχυκύκλωσε τους παίκτες μας και τους ανάγκασε να πετύχουν μόλις έναν (1)!!!! πόντο και να δεχθεί 14. Και ενώ το παιχνίδι είχε γύρει προς τη μεριά του Πύρρου, που με τους 8 πόντους διαφοράς στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου φάνταζε ακλόνητο φαβορί, οι παίκτες και ο προπονητής μας είχαν άλλη άποψη. Βρίσκοντας λύσεις σε επίθεση αλλά και άμυνα, με μπροστάρη τον καταπληκτικό Βαγγέλη Ζαμπίθα, έκαναν ένα επιμέρους σκορ 6 - 19 και πήραν θριαμβευτική νίκη αλλά και την πολύτιμη διαφορά.
Από την ομάδα μας, που πήγε στην Άρτα με 8 παίκτες λόγω ασθενειών και πάρτι γενεθλίων!!, όλοι ήταν υπέροχοι. Τους πόντους μοιράστηκαν οι : Αντώναρος Α. 6, Τζώλης Μ. 5, Λιόντης Λ. 2, Αντώναρος Β. 7 και ο MVP της αναμέτρησης Ζαμπίθας Ε. με 26 πόντους.
Από τον Πύρρο ξεχώρισε ο Δημητρίου με 19 και ακολούθησαν οι Χίτζος 8, Παππάς 4, Οικονομίδης 6, Χάρος 4.
Τα Δεκάλεπτα : 17-13 , 4-13 , 14-1 , 6-19
Δείτε τα αποτελέσματα της ομάδας μας στην Α' φάση και την Βαθμολογία.


Ο κόουτς ¨Μελέ¨ δίνει τις οδηγίες στο τελευταίο κρίσιμο τάιμ άουτ όπου η ομάδα μας είναι μπροστά με δύο πόντους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου