Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

  Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει και φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής του ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ Α.Γ.Ο. .
  Με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του συλλόγου κας Χόικα Ευαγγελίας οι μικρές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλήτριες του τμήματος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και αφιερώνουν τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους στον αθλητισμό όπως ο σύλλογος, τα μέλη του, οι γυμναστές του αλλά και οι γονείς τους επιθυμούν αποτρέποντάς τες έτσι από πολλούς πειρασμούς που υπάρχουν γύρω τους.
  Φέτος μάλιστα υπάρχει στο σχεδιασμό και η συμμετοχή των μεγαλυτέρων κοριτσιών σε μίτινγκ και ίσως και στους προκριματικούς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά είναι αρκετά δύσκολο μια και αυτό γίνεται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  Αν μη τι άλλο πάντως τόσο τα κορίτσια όσο και οι γονείς τους είναι ενθουσιασμένοι από τη δουλειά που γίνεται από την κυρία Χόικα και το δείχνουν με την υπομονή που αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες που έχει ο αθλητισμός γενικά τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο σε μικρές επαρχιακές κωμοπόλεις όπως η δική μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου