Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΛΙΓΟ

Παραλίγο να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή η ομάδα των παίδων του Λούρου την Κυριακή 14 / 10 στο κλειστό του Λούρου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Κ. Πύρρου Άρτας.
Η ομάδα μας, αν και ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, στη συνέχεια κόλλησε και αναγκάστηκε να ακολουθεί από απόσταση μέχρι και δέκα πόντων την αντίπαλη ομάδα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα μας πίεσε σε όλο το γήπεδο και μάζεψε τη διαφορά με αποτέλεσμα 30'' πριν το τέλος να φτάσει σε απόσταση βολής (3 πόντους). Εκεί όμως οι παίκτες μας ήταν άστοχοι στις βολές (1/4) και ηττήθηκαν τελικά με 36 - 39.
Πάντως ο Λούρος είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν στα 9'' και με το σκορ στο 36 - 38 ο Β. Αντώναρος έκλεψε την μπάλα από την επαναφορά αλλά μόνος του κάτω από το καλάθι αστόχησε και δεν μπόρεσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Με την ήττα αυτή η ομάδα μας θα πρέπει τώρα να κερδίσει αρχικά την Αμφιλοχία εντός έδρας για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της και μετά να κερδίσει στην Άρτα τον Πύρρο για να πάρει την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου